Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΡΕΪΚΙ,ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΑΓΙΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ.ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ.

Προσοχή.Οι Αποκρυφιστικές "κάρτες αυτογνωσίας",είναι ασυμβίβαστες με την Ορθόδοξη πίστη.
Το αποκρυφιστικό κίνημα της "Νέας Εποχής"μας παρουσιάζει ενα νέο προϊόν προκειμένου να μπερδέψει και να συσκοτίσει τους Χριστιανούς  πιστούς.Έτσι μετά τις κάρτες Ταρώ και "Αγγέλων"τώρα μπλέκει και Ορθοδόξους Αγίους στα γρανάζια της ως δόλωμα...

Δείτε πως διαφημίζονται:
"Το "Μηνύματα και επαφή με τους αγίους" είναι ένα σημαντικό εργαλείο αυτογνωσίας, που μπορεί ο καθένας να το χρησιμοποιήσει για λάβει μηνύματα αγάπης, αφύπνισης και εξέλιξης. Περιέχει 44 κάρτες και μίνι βιβλίο οδηγιών, 199 σελίδων.
Κάθε κάρτα αντιστοιχεί σε έναν άγιο (Άγ. Γεώργιος, Αγ. Παρασκευή, Άγ. Νικόλαος, Άγ. Σεραφείμ του Σάρωφ, Άγ. Εφραίμ, Αγ. Αικατερίνη, Άγ. Αντώνιος κλπ.) και σε μια ποιότητα του αγίου, που είναι το μήνυμα της ίδιας του της ζωής, το οποίο παρουσιάζεται με μια λέξη.
Η κάρτα παραπέμπει στο βιβλίο, όπου αναφέρεται η σύνδεση της λέξης με τη ζωή του αγίου, λίγα λόγια για τη ζωή του, το μήνυμα που είναι ο πυρήνας της κάρτας, λέξεις-φράσεις κλειδιά που βγαίνουν μέσα από το μήνυμα, ερωτήσεις ενόρασης για εργασία αυτογνωσίας, και η επίγνωση, η οποία αποτελεί τη συμπύκνωση των παραπάνω και είναι γραμμένη σε ποιητική μορφή.
Στην εισαγωγή του βιβλίου, παρατίθενται οδηγίες και τρόποι χρήσης των καρτών. Χρειάζεται να σημειωθεί, ότι τα κείμενα και οι ερωτήσεις είναι πνευματικά, ολιστικά και αυτογνωσιακά, χωρίς να αγγίζουν το δογματισμό.
Οι άγιοι είναι δυνάμεις-ενέργειες συμπαντικές, και ο κάθε άνθρωπος, ανεξαρτήτως θρησκείας και εθνικότητας, μπορεί να λάβει από αυτούς εξελικτικά μηνύματα αγάπης, υποστήριξης, έμπνευσης και διεύρυνσης."
          
Δάσκαλος του Ρεϊκι και άλλων αποκρυφιστικών -ενεργειακών "θεραπειών"ο εμπνευστής και συγγραφέας.
Ο Νικόλας Κολοκοτρώνης γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι συγγραφέας και δάσκαλος παραδοσιακού ρέικι. Παράλληλα, εργάζεται με εναλλακτικές θεραπείες (ανθοϊάματα, μπαχ, ρεφλεξολογία, αγιουρβεδικό μασάζ). Έχουν εκδοθεί πέντε βιβλία του (τέσσερις ποιητικές συλλογές και μία συλλογή διηγημάτων) και έχει συμμετοχές ως στιχουργός σε μουσικά cd.
H ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ...

Η Δ.ΙΣ. κατά την Συνεδρία της 7.5.2009 αποφάσισε να ενημερώσει το πλήρωμα της Εκκλησίας της Ελλάδος για τα εξής:

Εσχάτως εμφανίστηκαν στον ελληνικό χώρο, από οργάνωση ασυμβίβαστη με την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη, "κάρτες αυτογνωσίας", που προσιδιάζουν προς τις αποκρυφιστικές κάρτες Ταρώ, οι οποίες, αντί των αποκρυφιστικών συμβόλων και μορφών, φέρουν εικονιζόμενα πρόσωπα Αγίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.
Κατά τρόπον ασεβή και βλάσφημο, τα ιερά πρόσωπα της Ορθοδόξου Πίστεώς μας χρησιμοποιούνται και συμφύρονται με πρακτικές που συναντώνται στον αποκρυφιστικό χώρο.
Με αφορμή τα ανωτέρω, αφ' ενός μεν, εφιστούμε την προσοχή του Ορθοδόξου Πληρώματος, αφ' ετέρου δε, δραττόμενοι για μια ακόμη φορά της ευκαιρίας, υπενθυμίζομε ότι συνήθης παραπλανητική πρακτική διαφόρων ομάδων ασυμβίβαστων με την Ορθόδοξη Πίστη, είναι η χρήση χριστιανικών όρων και συμβόλων, τα οποία όμως νοηματοδοτούνται με ριζικά διαφορετικό τρόπο απ' ο,τι κατανοούνται στα πλαίσια της εκκλησιαστικής διδαχής.
 http://orthodox-world.pblogs.gr/2009/05/daskalos-toy-re-ki-topothetei-agioys-se-apokryfistikes-kartes-ay.html
Πηγή εἰκόνας λύκου: 
http://1.1.1.5/bmi/4.bp.blogspot.com/_I-4ezSMmLlM/TB_WdEDmbfI/AAAAAAAADXY/NkwGAWmAXpY/s320/wolf10.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...