Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ο ΥΠΕΡΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ

Γνωστός καί ὡς BEAST ( θηρίο )! Λόγω τοῦ ὅγκου του; Ἠ καί τῆς σατανικῆς λειτουργίας του γιά παγκόσμια παρακολούθηση καί ὑποταγή τῶν ἀπαντοῦ ἀνθρώπων τῆς γῆς;
B =Brussels
E=Economic
A=Accounting
S=Surveillance
T=Terminal
Δηλαδή Τερματικό οἰκονομικῆς - λογισμικῆς παρακολούθησης τῶν Βρυξελλῶν 
 Ο Lary  Gosshorn ιδρυτής της εταιρείας «Διεθνής Ρομποτική», μία πραγματική ιδιοφυϊα στα κομπιούτερ και συνεργάτης στο παγκόσμιο πρόγραμμα διασύνδεσης αστυνομικών και οικονομικών υπηρεσιών της Ευρώπης με τον Υπερυπολογιστή του Βελγίου, ( πρόγραμμα Swift ), στο βιβλίο τού συγγραφέα Dwight Kinman με τίτλο « Ο τελευταίος Παγκόσμιος Δικτάτορας» διηγείται:


" Το 1973 πήραμε το συμβόλαιο για την εγκατάσταση του Υπερκομπιούτερ της Ευρώπης σέ συνεργασία με την εταιρεία Burroughs.
Μια μέρα, δύο Χριστιανοί ήλθαν στο γραφείο μου και μού είπαν:
" Ξέρετε τι κάνετε; Κατασκευάζετε το σύστημα του Σατανά για να ελέγχετε κάθε άνθρωπο πάνω στην γή με τον αριθμό 666 και το χάραγμα του Θηρίου ! " 
Τούς απάντησα: 
" Δεν γνωρίζω, πού θα χρησιμοποιηθεί αυτή η Υπερκατασκευή..."

Έφυγα και πήγα στο εργοστάσιό μου και άρχισα να προσεύχομαι. Είπα: 

" Θεέ μου, αν αυτό πού κατασκευάζω δεν είναι σωστό, σε παρακαλώ, να μού το πείς. Δεν θέλω να γίνω υπηρέτης του Σατανά…"

Ο Θεός μού μίλησε ενδόμυχα και μού είπε:

" Αυτές, είναι οι προφητείες μου στην Αγία Γραφή και πρέπει νά πραγματοποιηθούν. Ο Σατανάς δέν τό θέλει, επειδή ξέρει ότι, όταν πραγματοποιηθούν, θα φθάσει και το τέλος του! Αν δεν το έκανες εσύ αυτό,  θα το έκαναν οι πέτρες για να πραγματοποιηθούν οι προφητείες μου …"

Το 1977 πήγαμε και εγκαινιάσαμε αυτό το σύστημα, με τον Βασιλιά και τον Διάδοχο του Βελγίου, καθώς και με ανώτατους αξιωματούχους από ολόκληρο τον κόσμο. Είχαν το χρυσό κουμπί, πού τά συνέδεε όλα...
 

                                                                       
 
Θελήσαμε να φωτογραφήσουμε το σύστημα του Λουξεμβούργου, το λεγόμενο Θηρίο. Οι αρμόδιες αρχές μας το απαγόρευσαν. Κάποια μέρα όμως πού όλοι τους ήσαν μεθυσμένοι, το ξανασυζητήσαμε πάλι. Μας κάλεσαν μέσα στα σωθικά του Υπερυπολογιστή τής Ευρώπης, τρία πατώματα κάτω από την γή, και τον φωτογραφήσαμε ολόκληρο…».

Παραθέσαμε τις άγνωστες αυτές πτυχές κατασκευής του Υπερκομπιούτερ τού Βελγίου, τού λεγόμενου " Θηρίου " .

Φέρει το ίδιο ακριβώς όνομα, με αυτό πού αναφέρει η Αποκάλυψη, γραμμένη εδώ και 2.000 χρόνια! 

Τυχαίο ; Σύμπτωση ; ή εκπλήρωση προφητείας ;
Εδώ ακριβώς θα φακελωθούν, τά δισεκατομμύρια των ανθρώπων της γής για να τροφοδοτήσουν το μηχάνημα. Οι ταυτότητες, όχι αυτές, αλλά οι επόμενες ηλεκτρονικές πού έρχονται, μέ τό πρόσχημα  ασφάλειας στήν τρομοκρατία, θά είναι η καθημερινή τροφή του Θηρίου. 
Η συγκέντρωση υπογραφών διαμαρτυρίας για το θρήσκευμα σήμερα, είναι η αρχή διαφωνίας και σύγκρουσης της Ορθοδοξίας με το Σύστημα. 
Σύγκρουση, πού προβλέπεται δυναμική λόγω του Θεοκεντρικού χαρακτήρα της Εκκλησίας μας.
 Ο Χριστός " εξήλθεν νικών, και ίνα νικήση..." 
Και αν κάποιοι σήμερα υπερηφανεύονται μέσα στην Πλανητική ή Δορυφορική κυριαρχία τους, καλό θα είναι να υπενθυμίσουμε την δύναμη τού Μεγάλου Θεού, η οποία στην Παλαιά Διαθήκη, φαίνεται κυρίως, σε όλη την περίεργη έκτασή της.

Η διάβαση της Ερυθράς Θάλασσας με τά νερά υψωμένα και ακίνητα, σαν γυάλινα τείχη και στις δύο πλευρές, η πτώση των πανύψηλων τειχών στην Ιεριχώ, τά προειδοποιητικά σημεία του Θεού για 40 ημέρες στον ουρανό της Ιερουσαλήμ, λίγο πρίν έλθει ο Αντίοχος ο Επιφανής και καταστρέψει την πολιτεία, με εμφάνιση ιππέων με χρυσές στολές να τρέχουν και να συγκρούονται με τρομαχτικό θόρυβο στον ουρανό ( Βασιλειών Β΄,κεφ.ε΄2). 

Ακόμη, ή καθυστέρηση υπό του Θεού, να δύσει ο Ήλιος γιά 24 περίπου ώρες στην Γαβαών ώστε να νικηθούν οι πέντε βασιλείς των Αμορραίων (ώρες πού βρέθηκαν σήμερα με υπολογιστές ,να λείπουν στον Παγκόσμιο χρόνο) κλπ., όλα αυτά δείχνουν ότι, σαν θέλει ο Θεός τά πάντα ανατρέπονται... 
Ακόμη, και οι φυσικοί νόμοι, μια και ο ίδιος τους έφτιαξε !
Πηγή: http://www.kivotoshelp.gr/Pages/shmeiatwnkairwn.htm#Yperypologistis
Πηγή εἰκόνας: http://1.1.1.4/bmi/img.youtube.com/vi/1HCDdJaotJc/0.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...